dijous, 8 de gener del 2015

Com se que no estic somiant?

La majoria de vegades quan somiem no sabem realment que estem somiant i ens sembla com si fos realitat. És per això que és indubtable preguntar-se si potser que estiguem somiant o si estem vivint la realitat. 

Personalment, trobo que és molt díficil posicionar-se en si és possible o no diferenciar entre somni i realitat. Per una part podriem dir que els somnis a vegades, tot i que de vegades s’assemblen massa al dia a dia, hi ha un moment que desvarien tant i es mesclen tantes coses que t’adones que estas somiant i que tard o d’hora despertaràs. També podriem dir que la realitat, a diferència del somnis ens permet decidir i prendre decisions, arrepentir-nos i més tard rectificar mentre que als somnis les idees en son donades.

Per una altra banda, no podem oblidar que durant el somnis la ment treballa i crea imatges, la qual cosa fa que si jo ho creo a través de la ment i amb raó pot arribar a ser real. Però, què és la realitat? I que són els somnis? No per estar despert significa que el que vius es real, pot ser que més tard despertis d’un somni el que creies real. 

Per tant, em mostro esceptics davant d’aquesta pregunta ja que el fet de tenir somnis semblants a realitats i viure realitats semblant a somnis, fa que la diferència pugui ser inexistent o per altra banda, totalment existent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada